سوئیچ شبکه POE
آلفانت ایران قصد دارد شما را در این مقاله با مزایا و معایب سوئیچ شبکه POE آشنا کند. اگر قصد دارید اطلاعات مهمی را قبل از خرید و تهیه سوئیچ POE داشته باشید آلفانت ایران پیشنهاد می کند ادامه این مقاله را مطالعه نمایید.
برای دریافت محصولات با کیفیت بالا و ضمانت محصول می توانید با شماره های 02126712416 و 02126712407 تماس بگیرید.
بهتر است قبل از این که بدانیم سوئیچ شبکه POE چیست، در رابطه با سوئیچ شبکه و کاربردهای آن کمی بدانیم.
سوئیچ شبکه و کاربردهای آن چیست ؟
سوئیچ شبکه سخت افزاری کوچک است که می تواند ارتباط سازی بین چند دستگاه را ایجاد کند. ارتباطی که بین چند دستگاه صورت می گیرد توسط شبکه ای به نام LAN است. LAN مخفف کلمه Local Area Network است.
امکانات و قابلیتهای سوئیچینگ در شبکه های توکن رینگ و ATM وجود دارد. امروزه بسیاری از افراد از سوئیچ های اترنتی استفاده می کنند؛ زیرا این سوئیچ ها قابلیت پشتیبانی 1GBps را دارد. که این موضوع به معنای سرعت به ازای هر لینک است. سوئیچ ها به دو دسته تقسیم می شوند: سوئیچ های مدیریت شونده و غیر مدیریت شونده.
سوئیچ های مدیریتی برای کنترل از طریق واسطه های خط فرمان به سبک یونیکس طراحی و ساخته شده است. یکی از مرسوم ترین سوئیچ های مدیریتی اسمارت سوئیچ، اشاره کرد . که در بسیاری از شرکت ها قابل استفاده است.
سوئیچ های مدیریتی اصولاً در سازمان ها و شرکت ها استفاده می شوند. که مدیران شبکه برای عیب یابی و مدیریت آنها از راه دور محفظه هایی را طراحی نموده اند.
از سوئیچ های غیر مدیریتی می توان به وب اسمارت اشاره کرد که به آن web managed نیز گفته می شود. این سوئیچ نظارتی بر پورت ها، لینک ها و vpn ها از طریق رابط وبی خود استفاده می کند. ویژگی این سوئیچ ها عموماً در SNMP است. که باعث می شود تمامی قسمت ها به صورت جداگانه مدیریت شوند.
سوئیچ های غیر مدیریتی اترنت جزء آن دسته از سوئیچ هایی است که نیازی به پیکربندی ندارد و پس از وصل شدن فعالیت خود را آغاز می کند. اگر چه بسیاری از آنها به صورت محلی نظارت می شوند اما روش اصلی نظارت آنها از راه دور می باشد. این عمل توسط شاخص های LED و سوئیچینگ های DIP صورت می گیرد.
سوئیچ های غیر مدیریتی اترنت هزینه کمتری را نسبت به سوئیچ های مدیریتی دارند. و یک گزینه مناسب برای کسب و کارهای کوچک است. سوئیچ های غیر مدیریتی یک ابزار مناسب برای ایجاد ارتباط با PC است. برای مثال می توان PC یا پرینتر شبکه را از طریق سوئیچ های غیر مدیریتی اترنت را به یکدیگر متصل کرد و میزان پایداری آن ثابت باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سوئیچ های شبکه می توانید به این مقاله مراجعه کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سوئیچ های مدیریتی و سوئیچ های غیر مدیریتی به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.
ویژگی سوئیچ های مدیریتی
این سوئیچ ها از ویژگی QOS برخوردارند که باعث افزایش پهنای باند در زیر مجموعه های آن می شود. هر چه میزان پهنای باند بیشتری به شبکه اختصاص داده شود، میزان IP های بیشتری در آن قرار می گیرند. و پهنای باند با استفاده از سنسورهای خود بدون وقفه به کارش ادامه می دهد. این سوئیچ ها از ویژگی SNMP که معنای پروتکل مدیریت آسان شبکه است استفاده می کند.
سوئیچ های مدیریتی پروتکل های اضافی را در مسیر کابلی خود جایگزین می کنند که به آنها RSTP نیز گفته می شود. و هنگام موقعیت یابی از LOOP برای رفع اشکال استفاده می کند. سوئیچ های شبکه مدیریتی از ویژگی VLAN که باعث افزایش سرعت در شبکه می شود بهره مند می شوند.
سوئیچ شبکه POE چیست ؟
POE مخفف کلمه Power Over Ethernet است. شبکه POE به معنای تأمین منابع تغذیه توسط کابل شبکه است. و این عبارت به معنای یک منبع تغذیه مجزا است که نیازی به منابع دیگری ندارد. دستگاه هایی که قابلیت اجرای POE را دارند و به این شبکه مجهز هستند، قادرند از طریق شبکه منبع تغذیه خود را به صورت برق مصرفی تأمین نمایند. کابلی که در این میان واسطی برای انتقال نیرو است باعث ایجاد و اتصال شبکه می شود.
POE یک تکنولوژی نوین است که از کابل های اترنت معمولی به عنوان سیم های برق عمل می کنند. در تکنولوژی POE جریان الکتریکی به نام DC به صورت ترافیک در کابل شبکه موجود می باشد. سوئیچ شبکه POE انواع مختلفی دارد؛ مانند : سوئیچ شبکه POE مدیریتی و سوئیچ شبکه POE غیر مدیریتی.
مزایای استفاده از فناوری و تکنولوژی سوئیچ شبکه POE
- یکی از مقرون به صرفه ترین سوئیچ های شبکه از لحاظ زمان و هزینه است. استفاده از این تکنولوژی در کاهش زمان و هزینه کابل کشی بسیار مؤثر است.
- انعطاف پذیری سوئیچ شبکه POE : شما بدون آن که منبع برقی را محدود کنید قادر هستید با استفاده از کابل کشی شبکه این اتصال را ایجاد نمایید.
- امنیت بالا در تأمین برق POE بسیار هوشمندانه عمل می کند و طراحی آن به گونه ای است که تجهیزات شبکه به دلیل نوسانات برق و کابل کشی های غیر استاندارد محافظت می نماید.
- گاهی اوقات برای رفع نیاز خود از چندین آدابتور برق استفاده می کنید؛ اما POE تنها از یک منبع تغذیه استفاده می کند. به صورت متمرکز و واحد با استانداردها و قوانین جهانی سازگار بوده و از طریق یک منبع تغذیه پشتیبانی می شود.
- قدرت و امکاناتی که در این شبکه وجود دارد؛ امکان نصب، راه اندازی، کنترل از راه دور، ارتباط با شبکه بسیار آسان و مؤثر است.
محدودیت های سوئیچ شبکه POE
تکنولوژی POE مزیت های زیادی دارد. همانطور که در بخش بالا گفته شد، سوئیچ شبکه POE از قابلیت ها و امکانات بالایی برخوردار است ، اما تنها نقطه ضعف آن محدودیت توان خروجی است.
کاربرد سوئیچ شبکه POE
- فکس و پرینتر
- دوربین های تحت شبکه یا POE IP
- اکسس پوینت
- وایرلس یا وای فای
- تلفن های تحت شبکه یا VOIP
سوئیچ شبکه POE به صورت پیش فرض از POE injector استفاده می کند. و به صورت خودکار برق خود را تأمین می نماید. این سوئیچ ها از نوع غیر مدیریتی استفاده می کنند که کم هزینه و با تعداد پورت کم استفاده می شود تا سوئیچ های مدیریتی موجود در رکمونت با تعداد پورت های بالا قابل استفاده بوده است.
در بخش بالا به این تکنولوژی اشاره های بسیاری شد و این امکان را برای مصرف کنندگان فراهم می کند که افراد قادرند با آزادی های بیشتری از دستگاه تحت شبکه در هر مکانی استفاده کنند.
با توجه به پیشرفت این شبکه شما حتماً باید از UPS و منبع های پشتیبانی که در آن انرژی به کار رفته است استفاده نمایید. این سوئیچ ها پس از مدتی که برق قطع می شود به کار خود ادامه می دهند و هیچ مانعی را برای قطع شدن اتصال ایجاد نمی کنند.
دوربین های تحت شبکه با قابلیت POE می توانند سازگاری بیشتری را با دستگاه داشته و انرژی مورد نیاز را برای سوئیچ شبکه POE به صورت مستقیم تأمین کنند. لازم به ذکر است پس از قطع برق این سوئیچ ها روشن بوده و از قابلیت UPS استفاده می کنند.
تکنولوژی POE برای نصب کابل ها از طریق شبکه در زمان صرفه جویی بسیاری دارد و جزء مقرون به صرفه ترین تکنولوژی شبکه ای محسوب می شود.
آلفانت ایران می تواند به شما خدمات و محصولات با کیفیت را در زمینه سوئیچ های شبکه ارائه دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 02126712416 و 02126712407 تماس گرفته تا با خدمات آلفانت ایران بیشتر و بهتر آشنا شوید.